Φασολάδα
Υλικά 500γρ φασόλια 1 μπουκάλι Mala Peruviana red 500ml 3 καρότα 2 ξερά κρεμμύδια Μισό ματσάκι σέλινο 1 πρέζα μπούκουβο Ελαιόλαδο Αλάτι πιπέρι Φασολάδα Οδηγίες Βάζουμε από βραδύς τα φασόλια να φουσκώσουν σε νερό. Υπολογίστε το σκεύος να είναι ευρύχωρο και όχι ακριβώς .Θα φουσκώσουν λίγο. Την επομένη βάζουμε σε καθαρό νερό τα φασόλια και βράζουμε για 30-40 λεπτά, […]
Μπισκ από γαρίδες
“μπορεί να φτιαχτεί και από σάλτσα Αμερικαίν προσθέτοντας λίγο ζωμό ψαριού και τις γαρίδες καθαρισμένες να συνοδεύουν την σούπα. Φτιάχνεται με όλα τα οστρακοειδή.” Υλικά 1 κιλό γαρίδες μεσαίου μεγέθους 1 μπουκάλι Mala Peruviana red 500 ml 1 λίτρο ζωμό ψαριού 1 μιρεπουά λαχανικών (σέλερι, καρότο ,φινόκιο, κρεμμύδι , πράσο κτλ) Πιπέρι κόκκους 1 φύλλο δάφνης 100ml […]
Τοματόσουπα με γιαούρτι
“τρώγεται και ζεστή και κρύα.Θα την προτείναμε κρύα για να αναδείξουμε την φρεσκάδα της Mala Peruviana σε συνδυασμό με την δροσιά του γιαουρτιού. Πολύ απλή και γρήγορη συνταγή.” Υλικά (ζεστή) 1 μπουκάλι Mala Peruviana red ή orange 500ml 1 κρεμμύδι μεγάλο 1 σκελίδα σκόρδο 150 γρ γιαούρτι 1 κ.σ. παστά ελιάς Φύλλα πλατύφυλλου βασιλικού 1 πρέζα ζάχαρη 1 πρέζα […]