“είναι μια συνταγή που προσαρμόζουμε ό,τι υλικά έχουμε και σε ό,τι ποσότητα έχουμε.”
- Φιλέτα σολομού, πέρκας, γλώσσα κτλ
- Mala Peruviana(1 μπουκαλι/4 άτομα)
- Λαχανικά κομμένα χοντρά κομμάτια(κολοκύθια, μελιτζάνα, μπρόκολο κτλ )
- Φέτες ντομάτας όσες κ τα φιλέτα
- Αρωματικά (εστραγκόν, σχοινόπρασο, άνηθο, μαϊντανό κτλ
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι πιπέρι
Ψάρι φούρνου με Mala Peruviana και λαχανικά Εκτέλεση
Βάζουμε τα φιλέτα μας σε ένα πυρέξ. Ξεχωριστά σε ένα μπολ κόβουμε τα λαχανικά και τα αρωματικά μας, αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε με την Mala Peruviana. Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το μείγμα γύρω από τα φιλέτα του ψαριού. Σκεπάζουμε με τις φέτες ντομάτας τα φιλέτα.
Ψεκάζουμε με το ελαιόλαδο να πάει παντού και σκεπάζουμε το πυρέξ με αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε στο φούρνο για 1 ώρα περίπου στους 190 βαθμούς. Σερβίρουμε με το πυρέξ αφού στολίσουμε με μπουκέτα άνηθου.