MALA PERUVIANA 10 minute meals
Πόσες φορές έχεις επιστρέψει από την δουλειά και δεν έχεις όρεξη να μαγειρέψεις ;
H επόμενη κίνηση είναι να παραγγείλεις κάτι απ’ έξω…
Το μαγείρεμα στο σπίτι δεν είναι το περίτεχνο και αγχωτικό μαγείρεμα που βλέπουμε στα τηλεοπτικά μαγειρικά παιχνίδια, είναι κάτι άλλο, συνήθως πιο απλό και σίγουρα πιο διασκεδαστικό.
Ανοίγεις το ψυγείο, τίποτα. Στα ντουλάπια, ερημιά. Ψάχνεις τους καταλόγους των ντελίβερι.
Η γνωστή δικαιολογία για να παραγγείλεις σήμερα το βράδυ κάτι να φας: «Δεν έχω τίποτα να φάω στο σπίτι».
Όμως δέν είναι έτσι μπορείς να φας στο σπίτι καλύτερα , φθηνότερα και πολλές φορές γρηγορότερα.
Το μαγείρεμα στο σπίτι αποτελεί, εκτός από μια απολαυστική ασχολία, μια ένδειξη αυτοσεβασμού και φροντίδας για τον εαυτό μας και τους ανθρώπους μας.
Για να μπορέσεις να το πετύχεις δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω από κάποια βασικά υλικά που πρέπει να έχεις πάντα στο ψυγείο σου και το ντουλάπι σου.
Λαχανικά και φρούτα, ζυμαρικά, ελαιόλαδο, όσπρια, μπαχαρικά που σου αρέσουν και την αγαπημένη σου Mala Peruviana.
Στην ερώτηση τι να φάω σήμερα;
Η απάντηση είναι μια πεντανόστιμη μακαρονάδα με Mala Peruviana!
Και το καλύτερο…
είναι έτοιμη σε 10 λεπτά!
Υλικά
1 μπουκάλι 500ml Mala Peruviana
1 πακέτο από τα ζυμαρικά που μας αρέσουν
Ένα κομμάτι τυρί φέτα πικάντικη
Φρέσκια ρίγανη
Ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Αφού βράσουμε τα ζυμαρικά αδειάζουμε την Mala Peruviana σε ένα βαθύ τηγάνι και προσθέτουμε τα ζυμαρικά κατευθείαν από την κατσαρόλα που έχουν βράσει.
Το μυστικό είναι να μπορέσουν να παρασύρουν μαζί τους λίγο απο το νερό που έβρασαν όπου περιέχει άμυλο. Αυτό θα βοηθήσει την σάλτσα μας να δέσει καλύτερα.
Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε την φέτα σε μεγάλα κομμάτια, την φρέσκια ρίγανη, το πιπέρι και το αλάτι (προσοχή η φέτα περιέχει αλάτι οπότε δεν βάζουμε πολύ).
Αφού κάνουμε ένα καλό ανακάτεμα μέχρι να αρχίσει η φέτα να πάει σε όλο το φαγητό μας αφαιρούμε από την φωτιά.
Σερβίρουμε και προσθέτουμε φρέσκια ρίγανη και ελαιόλαδο.
Έτσι μπορείς σε 10 λεπτά να έχεις ένα πεντανόστιμο και υγιεινό πιάτο.
Υγ. Δεν πρέπει να βράσουμε την σάλτσα μας περισσότερο από 3 λεπτά για να έχουμε αναλλοίωτη την γεμάτη και καλοκαιρινή γεύση τομάτας που μας δίνει η Mala Peruviana.
Δοκίμασε να ανακατέψεις τα ζεστά μακαρόνια σου με τα παραπάνω υλικά χωρίς να τα ζεστάνεις στο τηγάνι.
Πρόσθεσε την φέτα, την ρίγανη και την Mala Peruviana από το μπουκάλι πάνω στα ζεστά ζυμαρικά. Ανακάτεψε καλά και η καλοκαιρινή γεύση τομάτας θα σε ενθουσιάσει!!!